Kalevauva.fi

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: vauva.fi-foorumilta.

Duo on julkaissut yhden albumin ja peräti yksitoista singleä, joiden kaikkien nimet on ihan pakko luetella tässä. Siitäs saatte!

”Te ketkä ette harrasta usein seksiä”, ”Asia, mitä et haluaisi kenenkään saavan selville sinusta”, ”Pitääkö synnytyksessä todellakin olla alapää paljaana?”, ”Mieheni kertoi telakoituneensa saunaillassa”, ”Noloin asia mitä sinulle on tapahtunut kyläpaikassa?”, ”Joulumoka”, ”Mies syö lapsen vanukkaat !!”, ”Vakavissaan, etupyllystä”, ”Meneekö nuoruus hukkaan jos ei pane?”, ”Jyväskylä”, ”Vantaa”.

Jonkun mielestä nuo kaksi viimeistäkin otsikkoa ovat huumoria. Muista vallitsee varmaankin konsensuksenpoikanen, vauvafoorumilaiset ovat kehittäneet ihan tuosta vaan ohimennen hervotonta laululyriikkaa.

Ilkeyksissään Kalevauva ei ole lyönyt toisten huolia läskiksi. Duo on positiivinen ilmiö, ja sellaisena se on palkittu mm. Vuoden vantaalaisena. Yli miljoona Youtube-katsojaa eivät voi olla ihan väärässä!

Aapo Niininen – laulu, kitara
Kimmo Numminen – laulu, banjo

Tervemenoa Kalevauva.fin Youtube-kanavalle!