Info

Keitelejazzia ei järjestetä vuonna 2017.

 

TAPAHTUMAPAIKAT

Äänekoski sijaitsee keskellä Suomea 4-tien varrella, n. 40 km Jyväskylästä pohjoiseen. Jyväskylään on hyvät juna- ja bussiyhteydet kaikkialta Suomesta, jatkoyhteydet Äänekoskelle hoituvat linja-autolla.

AIKATAULUT

www.vr.fi »
www.matkahuolto.fi »

JAZZKULJETUKSET JYVÄSKYLÄSTÄ:

Junalla

Keitele-Museon järjestämä junakyyti keskiviikkona 27.7. ja torstaina 28.7. Jyväskylän Kangasvuoren rautatietunneli on korjaustöiden takia suljettu liikenteeltä viikonloppuisin koko kesän 2016, joten perjantaina ja lauantaina jää jazzjunakin laituriin.

Aikataulut Keitele-Museon sivulta

Bussilla
Bussikuljetus Jyväskylästä päivittäin (Jari Jokinen). Lähtö Harjukadun tilausajolaiturista klo 17.45, paluu konsertin päättymisen jälkeen.
Edestakaisen matkan hinta 20 e / henkilö. Ilmoittautumiset kyytiin 040 724 2875 tai jokinenjari.kuljetus@gmail.com

KONSERTTIPAIKAT:

Kaupungintalo, Hallintokatu 4, Äänekoski

Jazzteltta, Rantapuisto
Jazztelttaa lähimmät katuosoitteet ovat
Hallintokatu 4 (kaupungintalo) ja
Wessmanninkatu 2 (kirjasto).

Jazzteltassa B-oikeudet ja ruokailumahdollisuus.

Painotalo, Kalevankatu 2, Äänekoski

Keskusaukio = Keskuspuisto, Kauppakatu 7-9

MAJOITUS:

Oppilasasuntola:

Piilolantie 17, Äänekoski
Festivaalialueelle n. 900 m.

HUOM! Asuntolamajoituksesta vastaa Tarja Kumpulainen / Kahvila Namis.

2 hengen huoneita soluasunnoissa, hinta 40 e/yö/asukas. Soluasunnot sopivat mainiosti 4 hengen porukalle, sillä niissä on yhteinen keittiö ja kylpyhuone toisen 2hh:n kanssa. Keittiössä jääkaappi ja hella, ei astioita, veden- tai kahvinkeitintä tahi mikroa. Makuuhuoneissa patja ja lakana, muut petivaatteet tuotava itse, myös tyynyt.

Asuntolan yhteydessä kahvila Namiksen palvelut, aamuisin to-su 8.30-12 sekä sisäänkirjautumisaikoina ke-la 15-18.

Maksu käteisellä tai pankkikortilla sisäänkirjautumisen yhteydessä, joka tulee siis tehdä välillä klo 15-18. Pois lähtiessä huone luovutetaan klo 8.30-12.

Majoittautuminen ja avainten luovutus hoidetaan kahvila Namiksessa, paikalla majoituksesta vastaava Tarja Kumpulainen, p. 040 7193935.

Majoitusvaraukset ainoastaan sähköpostitse: Tarja5Kumpulainen@luukku.com.

Kotimajoitus:

Majoittajalle: Ilmoita vuokrattava asuntosi sähköpostilla: info@keitelejazz.fi, mukaan kuvailu ja hinta. Ilmoita myös heti kun asunnon vuokraamisesta on sovittu, niin poistamme kämppäsi listoilta.

Majoittujalle: pidämme yllä luetteloa vuokraajista. Emme itse hoida vuokrausta, välitämme vain tietoa. Vuokranantajan yhteystiedot saat sähköpostitse täältä: info@keitelejazz.fi.

Tarjontaa:

Ala-Keiteleen Kennelkerholla mökki tarjolla Keitelejazzien ajaksi . Mökissä on makuupaikat 8 henkilölle ja ulkona grillikota sekä puusauna. Sähköt tulee mökkiin mutta vesi tulee kaivosta jossa sähköpumppu auttamassa. Hinta koko ajalle 400€.

Gran Huoneistohotelli – upea idyllinen vanhan rautatieaseman miljöö Keitele-järven rannalla Suolahdessa. 3 kpl asuinhuoneistoja vuokrattavana yhden yön, viikon taikka kuukauden ajaksi. Paritalon 70m2 kaksio, ja 3 asunnon talosta 2 hotellihuoneistoa; 50m2/asunto, 100-200€/yö/4hlöä, lisählö 20€/yö, jokaiseen mahtuu 6 hlö, yht. 3-4 vuodetta. Erillinen puulämmitteinen saunarakennus, minkä voit tilata lämmitettynä. Käy katsomassa netissä www.airbnb.fi tai www.airbnb.com.

Kolmio Suolahdessa

Hotellit:

Hotelli Keitele Hotellinpolku 1 , Suolahti. 9 km päässä Jazzteltalta

Hotelli Hirvi Kotakennääntie 9 Äänekoski. 700 m Jazzteltalle

Keski-Suomen Opisto tarjoaa myös edullista majoitusta. 11km.

Jyväskylän monet hotellit ovat noin puolen tunnin automatkan päässä.

Vielä hieman lähempänä ovat Laukaan hotellit: Hotelli Vuolake, Uimarannantie 2 (28 km Jazzteltalta), Peurunka, Peurungantie 85 (27 km Jazzteltalta).

Lisää paikallista majoitusta Äänekosken kaupungin sivuilta.