Useinkin kysyttyjä kysymyksiä

UKK – Useinkin kysyttyjä kysymyksiä satunnaisessa järjestyksessä

Tällä sivulla toistaiseksi ns. vanhat pohjat. Muutoksia saattaa siis tulla kun järjestelyt etenevät!

 

A niin kuin akkreditointi?
Oikeisiin töihin tulevien mediaihmisten akkreditointi onnistuu sähköpostitse: info@keitelejazz.fi. Toimi mielellään viimeistään edeltävällä viikolla.

Mistä voi kysellä löytötavaroita?
Numerosta 0405106795. Alueen purku ja loppusiivous tapahtuu sunnuntaina 31.7. Löytyvät tavarat toimitetaan ensin toimistollemme, ja sitten arvoesineet Äänekosken poliisille.

Saako tuoda omia juomia?
Ei saa, teltta on ravintola-aluetta.

Pääseekö alueelta ulos?
Sori, ei edestakaista kulkua normilipuilla. Pakottavassa tapauksessa järkkäreiden kanssa voi kyllä neuvotella. Jazzpassin lunastaneilla ranneke, jolla kulku onnistuu.

Saako tuoda koiria tai muita elukoita?
Ei saa.

Telttakonsertit ovat K18. Nuoremmilla ei siis mahiksia musiikkiin?
Nuoremmat pääsevät alueelle vanhempiensa seurassa. Ohjelmateltassa on rajattu alkoholiton alue.

Pääseekö avustaja ilmaiseksi avustettavansa mukana?
Pääsee.

Onko kaikille istumapaikkoja?
Valitettavasti ei, eli kannattaa ottaa vaikka oma retkeilytuoli mukaan, jos haluaa olla varma istumapaikasta. Keskiviikkona ja torstaina ohjelmateltta on seisomakatsomoa, että saadaan yleisö mahdollisimman lähelle, muina iltoina ohjelmateltassa on edessä penkkejä, taaempana muutamia pöytiä penkkeineen, ja sitten niitä seisomapaikkoja. Teltta on takaa isolta alalta avoin, ja alue jatkuu siitä kohti ravintolatelttoja, eli myös teltan ulkopuolella on kaistaa johon sekä näkyy että kuuluu hyvin.

Onnistuu pöytävaraus jazzteltan ravintolaan?
Onnistuuhan se, jos seurueessa on vähintään 8 henkilöä. Varattu pöytä tulee miehittää viimeistään klo 20 mennessä. Varaukset ottaa vastaa Kalevi Plattonen, 040 7623399. Toimi viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Mites toi sade?
No meillähän ei yleensä pahemmin satele, mutta jos näin huonosti käy, teltoilla katettua aluetta on kaikille riittävästi.

Milloin kukakin soittaa?
Ohjelmasivulle päivitetty esiintymisajat, ne pitävät aika lähelle kutinsa.

Milloin lipunmyynti alkaa ovella?
Viimeistään puoli tuntia ennen ilmoitettua alkamisaikaa, esim. telttakonserteissa viimeistään 18.30.

Milloin pääsee sisälle?
Telttakonserteissa pyrimme päästämään yleisön sisälle 18.30 alkaen. Soundcheckit saattavat myöhästyttää hieman, etenkin lauantain aikataulut ovat tiukat.

Saako kuvata?
Videotaltiointi on kielletty kaikissa konserteissa. Mahdollisista valokuvauskielloista ilmoitetaan kuulutuksissa, ja niitä myös valvotaan. Silloinkin kun valokuvaus on sallittua, salamaa ei saa käyttää.

Mitä palveluja alueella on?
Ravintolassa ruokaa ja juomaa viineistä alkaen, pikkunälkään makkaraa, kahvio. Bajamaja-kylä pesupisteineen. Paitamyyntipiste, jossa festaripaitoja ja joidenkin artistien omaa myyntiä, Mervi Porrassalmen kierrätyskorujen myyntipiste, perjantaina ja lauantaina pieni mutta laadukas jazzlevykirppis, käteisellä.

Mistä voi ostaa lippuja Äänekosken Energian koko perheen konserttiin?
Ei mistään, tilaisuus on Äänekosken Energian omille asiakkkailleen järjestämä. Energia jakaa ilmaislippuja omalla toimistollaan. Esiintyjinä tänä vuonna Mörriganes ja Anna Abreu.

Mistä saa lippuja Smartumilla?
Ovella kelpaavat sekä Smartum-setelit että –kortti. Ennakkomyynnissä osa Lippupisteen myyntipisteistä kelpuuttaa Smartumin, osa ei (Lippupisteen sivuilla lista myyntipisteistä, Smartum-asiat siellä myös mainittu). Jyväskylässä Keljon Citymarketissa homma toimii, Sokoksella ei. Äänekoskella taas Citymarket ei kelpuuta Smartumia, mutta oma toimistomme pelastaa tilanteen tältä osin.

R-kioskilla myyjä ei löytänyt lippuja, apua?
R-kioskilla asiakkaan pitää itse tietää tapahtumanumero (!). Meillä ne ovat vuonna 2016 tällaiset:
Jazzteltan konsertit 111832
Kaupungintalon konsertti 111836
Festivaalipassit 111838

Onks jatkoja?
Festivaalilla ei ole omia jatkoklubeja, mutta paikalliset kapakat Pub Markus ja Hurmos järjestävät omia hilujaan.

Entä ilmaiskonsertteja?
Äänekosken kulttuuritoimi järjestää festaripäivinä ilmaiskonsertteja Keskusaukiolla. Kas näin kulkee Keskuspuiston Piknikki:

Torstai 28.7.
klo 13 Kemula All Stars
klo 14 Kyläpelimannit ja Sonorettes
klo 15 Leif Lindeman & Avec

Perjantai 29.7.
klo 13 Dr. Jive & Lowriders
klo 14 Antti Lähdesmäki Quartet
klo 15 Tina Bednoff & The Cocktailers

Lauantai 30.7.
klo 11 Äänekosken Työväen Soittajat
klo 12 septenTRIO
klo 13 Lady in Folk

Miten, jos mitenkään, pääsee festareille myymään juttuja?
Varsinaiselle festarialueelle Rantapuistoon ei oteta ulkopuolisia myyjiä. Äänekosken kaupungin järjestämään Keskuspuiston Piknikkiin 28.-30.7. mahtuu jonkin  verran myyjiä. Kaikki varaukset hoitaa Äänekosken Huiman juniorijalkapallojaosto, yhteyshenkilö Hannu Penttinen, hannu.penttinen/at/aanekoski.fi,  p. 040 5964521.

Onko festivaaleille kuljetuksia?
Normaalit reittibussit palvelevat. Spesiaalikuljetuksia Jyväskylästä ovat Keitele-Museon lättähattujuna keskiviikkona ja torstaina sekä Jari Jokisen bussikuljetukset kaikkina päivinä.

Muuta kysyttävää? Pistä meiliä osoitteeseen keitelejazz/at/aanekoski.fi tai utele Facebook-sivullamme. Infopuhelin 040 510 6795.