Ohjelma

Keitelejazz 28.6.-1.7.2018

Rokkitorstai
Jazzteltta 28.6.2018 klo 18
Lippu 45 € + Tiketin palvelumaksut alkaen 2,50 € (K18)
Kalevauva.fi
Saimaa
Steve’n’Seagulls
Popeda

Keitelejazz pärähtää välivuoden jälkeen käyntiin kaiken kansan rokki-illalla! Esiintyjinä hulvaton Kalevauva.fi, urheiluhulluuden musiikiksi pukeva Saimaa, maailman paras hillbilly-poppoo Steve’n’Seagulls sekä suomirockin ikiaikainen kivijalka Popeda.

Progeperjantai
Jazzteltta 29.6.2018 klo 18
Lippu 45 € + Tiketin palvelumaksut alkaen 2,50 € (K18)
Vesa Aaltonen Proge Band
Wigwam Revisited!
Gong
IceFish feat. Virgil Donati

Keitelejazzin progeilta on huikea! Festari haluaa vielä kerran tarjota katsauksen suomiprogen kultakauteen Vesa Aaltonen Proge Bandin ja Wigwam Revisited -yhtyeen voimin. Rumpumestari Aaltonen kantaa mukanaan Tasavallan Presidentin sekä Pekka Pohjolan yhtyeiden perintöä. Wigwam valmistautuu Keitelejazzin keikalla syksyn 50-vuotisjuhliinsa. Wigujen pariksi sopii hyvin edelleen kovassa iskussa oleva englantilainen progelegenda Gong. Nuorta ja metallilta maistuvaa verta progehäppeninkiin tuo IceFish, jonka tähtenä loistaa rumpaleiden jumaloima Virgil Donati.

Jazzlauantai
Jazzteltta 30.6.2018 klo 18
Lippu 45 € + Tiketin palvelumaksut alkaen 2,50 € (K18)
KJC Guitar Special
Timo Lassy Band & Ricky-Tick Brass
Verneri Pohjola Group: ”Pekka”
Simon Phillips with Protocol IV

Lauantai on Äänekoskella jazzin juhlaa!
Helsinkiläisen Koko Jazz Clubin kokoama yhtye tuo samalle lavalle neljä kotimaista huippukitaristia. Basisti Timo Hirvosen ja rumpali Jukkis Uotilan edessä soittavat erikseen ja yhtä aikaa Teemu Viinikainen, Timo Kämäräinen, Varre Vartiainen ja Jarmo Saari.
Suomijazzin suosituimpiin artisteihin jo pitkään kuulunut saksofonisti Timo Lassy tuo tiukasti groovaavan bändinsä Äänekoskelle, mutta samalla koetaan aivan spesiaalia hurmosta kun mukana ovat myös Ricky-Tick Bandin puhaltajat.
Säveltäjänero Pekka Pohjolalle tekee kunniaa poikansa Vernerin johtama yhtye. Verneri Pohjola Groupin ”Pekka”-levy on ollut huikea arvostelumenestys, ja konserteissa tunnelma on ollut taianomainen.
Festivaalin huipentaa englantilainen rumpali Simon Phillips Protocol IV -yhtyeensä kera. Phillips on yksi kaikkien aikojen rumpaleista, joka on soittanut lukuisissa yhtyeissä Totosta Judas Priestiin, The Whosta Roxy Musiciin. Phillipsin levyilleen tai kiertueilleen palkanneita huippuja ovat olleet mm. David Gilmour, Jimmy Page, Jeff Beck, Jon Anderson, Mick Jagger, Mike Oldfield, Eric Clapton ja Gary Moore. Mutta nyt ei totoilla, on tiukan fuusiojazzrähinän aika!

Lisäksi:

Lauantai 30.6.2018 Kaupungintalo klo 15
Lippu 20 € + Tiketin palvelumaksut alkaen 2,50 € (S)
Johanna ja Mikko Iivanainen Duo

Akustisesti loistava Äänekosken kaupungintalon sali saa arvoisensa esiintyjät kun Johanna ja Mikko Iivanainen tunnelmoivat intiimissä konsertissa.

Sunnuntai 1.7. klo 17.00 Wille – Olohuone ja Keittiö
Lippu 10 € + Tiketin palvelumaksut alkaen 2,50 € (S)
Viitasen Piia

Tunnelmallinen Willen sali on oiva ympäristö Viitasen Piian lämpimille lauluille.

…..

Varsinaista festivaalia ennen Jazzteltalla keskiviikkona 27.7. klo 18 alkaen Äänekosken Energian koko perheen konsertti, jonka esiintyjät julkistetaan myöhemmin. Tilaisuuteen ei tule lippuja myyntiin. ÄE ilmoittelee kun aloittavat lippujen jaon toimistollaan.

Lipunmyynti käynnistyy Tiketissä 1.3.2018. Kulttuurisetelit käyvät (ks. Tiketin sivuilta miten ja missä). Saatavilla myös kolmen päivän passi,  hinta alkaen 123, 50 € (torstain, perjantain ja lauantain telttakonsertit) ja kahden päivän passi, hinta alkaen 83,50 € (perjantain ja lauantain telttakonsertit).